Dylemat menedzerskiego i samorzadowego modelu zarzadzania przedsiebiorstwem. - Krzyzanowski, L.
Manažérsky model riadenia podniku. Samosprávny model riadenia v Poľsku. Sféra politiky a sféra riadenia. Výber všeobecných strategických predpokladov činnosti. Kompetencia dozornej rady a jej založenie. Správa podniku.