Japonska koncepcja organizacji przedsiebiorstwa. - Michnikowski, L.
Nový prístup k riadeniu podniku podľa knihy A. Morita: Made in Japan. Filozofické základy japonského myslenia. Koncepcia riadenia pomocou zmien. Anticipačný podnik. Ľudský faktor anticipatívnosti. Materiálne stimulovanie tvorivej aktivity.