Názory západných teoretikov na problémy manažmentu vo verejnom sektore. - Hubková, K.
Význam verejného manažmentu (public management), ktorý skúma špecifiká manažmentu vo verejných organizáciách a inštitúciách. Odlišnosti spôsobené vnútornými a vonkajšími faktormi a ich vzájomnými vzťahmi.