Spracovanie účtovacích záznamov v systéme SVM 3.5. - Rybarič, R.
Formát účtovných záznamov. Druhy a štruktúra záznamov. Vyhodnocovací program účtovacích záznamov. Štruktúra pracovného súboru. Vyhodnotenie používateľa v niektorých typoch záznamov. Nahrávací program a jeho funkcie. Vyhodnocovací program.