Nové prvky v odpisování základních prostředků. - Blatný, M.
Ciele novej metodiky odpisovania základných prostriedkov. Zásadné východiská novej metodiky. Právna úprava tejto metodiky. Hlavné zmeny oproti predchádzajúcej úprave. Nové črty v určovaní obsahu investícií a v zabezpečovaní investičnej výstavby. Rozšírenie foriem zaobstarávania základných prostriedkov.