Kak zainteresovat' predprijatija v sniženii sebestoimosti. - Murav'jev, I.
Ekonomické protinákladové metódy a ich uplatňovanie v podnikoch. Opatrenia proti zvyšovaniu zisku zvyšovaním cien. Znižovanie veľkoobchodných cien v štátnych podnikoch a vplyv na protinákladovosť. Problémy s prechodom niektorých funkcií (kontrolná, distribučná) z centra na podnik. Organizácia plánovania úrovne a štruktúry nákladov na úrovni podniku.