Ekonomičeskije i organizacionnyje uslovija podderžki predprinimatel'stva v Rosii. - Černogorodskij, V.
Ciele Programu na podporu podnikania. Zabezpečenie vonkajších podmienok pre realizáciu programu (stabilné zákonodarstvo, efektívna finančná a daňová politika, rozvíjanie medzirepublikových zahraničnoekonomických vzťahov). Smery rozvoja infraštruktúry trhu.