Jak uplatňovat vlastnická práva aneb akcionáři na fotbalovém hřišti. S Prof. ing. Miroslavem Tučkem, CSc., o řízení a správě akciových společností. - Tuček, M.
Problematika efektívneho podnikania súkromných podnikov, úlohy kolektívnych orgánov stojacich na čele obchodných podnikov, fungovania účastinných spoločností, platov manažérov, manažérskych účastín, vzťahov medzi predstavenstvom a dozorčou radou, postavenia predstaviteľov IPF a význam investičných fondov.