Súkromní podnikatelia. - Paulen, D.
Niektoré poznatky z činnosti živnostenských útvarov obvodných úradov na úseku registrácie a kontroly súkromných podnikateľov. Snahy zintenzívniť kontrolnú činnosť a postih súkromných podnikateľov za porušovanie povinností stanovených v zákone o súkromnom podnikaní. Činitele sťažujúce účinnosť a kvalitu výkonu štátnej správy na úseku súkromného podnikania. Orgány vykonávajúce kontrolu.