Adapting the behavior of a job-shop scheduling system. - Collinot, A.
Prezentácia plánovacieho systému SONJA založeného na vedomostiach, ktorý generuje a kontroluje plány výroby, t.j. priraďuje zdroje (napríklad stroje) a určuje začiatok a koniec pracovných operácií, pričom vie pracovať aj vtedy, keď sa vyskytujú neočakávané udalosti.