Mezinárodní účetní standardy. - Beneš, L.
História tvorby medzinárodných štandardov a ich podstata v dnešnej podobe. Definícia štandardov a ich vznik. Organizovanie tvorby štandardov a prehľad najdôležitejších inštitúcií. Prehľad doposiaľ vydaných štandardov. Forma a náležitosti štandardu.