New technology adoption in an innovative marketplace: micro and macro- level decision making models. - Bridges, E.
Inovatívne trhy sú dynamické, zavádzajú sa na nich často nové výrobky s vysokým stupňom neistoty, pokiaľ ide o ich potenciálnu úspešnosť. Vykonaný prieskum literatúry sa týka časových úvah pre uplatnenie technickej inovácie, stanovenie optimálnych výdavkov na inovačnú technológiu a predpovedi úspešnosti druhov výrobkov založených na konkrétnej inovácii. Skúmanie týchto otázok na podnikovej úrovni a v makroekonomickom pohľade.