Product-mix and technological change within the Leontief inverse. - Afrasiabi, A.
Rozvíjanie teoretických základov na odčlenenie technologických zmien a zmien v zmiešanej výrobe tvoriacej agregované sektory štruktúrnych modelov. Ich skúmanie v zmenách štruktúrnych a Leontiefových inverzných maticiach. Význam technologických zmien a zmien v zmiešanej výrobe. Ich kombinácia s ukazovateľmi RAS.