CIM ve vztahu k organizaci a řízení výroby. - Švagr, Pavel
Nové spôsoby mobilizácie všetkých aktivít umožňujúcich zvyšovanie efektívnosti výrobného manažmentu. CIM - Computer integrated manufacturing a jeho základné komponenty. Zmeny v organizácii a riadení výroby vyplývajúce zo zavedenia CIM a ich dôsledky. Človek v systéme CIM.