Human-centred CIM. - Badham, R.
Koncepcia humanizovanej CIM (počítačovo integrovaná výroba) vyvinutá v Európe v poslednej dekáde - stručný výklad jej podstaty. Humanizovaná CIM, informačná technika a "podniky budúcnosti".