ICI Advanced materials implements ISO 9000 program. - Deangelis, C.A
Americké firmy postupne zavádzajú požiadavky na starostlivosť o akosť stanovené v ISO normách radu 9000 o riadení akosti. Registrácia súladu s týmito normami má firmám umožniť predaj na európskych trhoch po r. 1992. Súčasne sa tým vyhovuje požiadavkám štruktúrnych previerok výrobných procesov zo strany zákazníka. Popis predchádzajúcich analýz výrobných procesov podniku a postup prechodu na požiadavky noriem u ICI. Otázky motivácie pracovníkov pre tieto úkony. Vedľajšie prínosy z realizácie úlohy.