<The> quality forum. - Bemowski, K.
Správa o zámeroch a priebehu "Fóra akosti" konaného v New Yorku za účasti Kanady a prenášaného televíziou do 16 európskych krajín. Vystúpili na ňom veľkopriemyselníci a predstavitelia medzinárodných spoločností so svojimi koncepciami zabezpečovania akosti. Prejavila sa internacionalizácia snáh o akosť podobne ako je tomu vo svete ekonomiky a financií. Niektoré poznatky prednesené na fóre.