<The> total quality appraisal survey: where do you stand? - Rollefson, M.M
Firma na výrobu káblov pre telekomunikácie si vytvorila vlastnú metodiku na overovanie postupu k dosiahnutiu totálnej akosti (TQ) svojej produkcie. Základom metodiky je vytvorenie skupín zamestnancov, ktorí sú respondentami prieskumu situácie na pracoviskách a súčasne komunikujú príčiny situácií a návrhy riešení ústrediu. Kompletný formulár dotazníka.