Three electronics firms win 1991 Baldridge Award. - Bemowski, K.
Prestížna cena akosti USA udelená v r. 1991 dvom stredným a jednému malému podniku na výrobu elektroniky (2100, 748 a 160 zamestnancov). Cena pre podniky služieb nebola vôbec udelená. Hospodárske výsledky a organizácie starostlivosti o akosť v týchto podnikoch (Solectron - tlačené obvody a montážne skupiny pre počítače, Zytec - konštrukcia a výroba energetických zariadení pre počítače, lekárske prístroje, Marlow Industries - termoelektrické zariadenia na reguláciu teploty elektroniky).