question of semantics. - Schwartz, M.H
Upozorňuje sa na závažnosť rozlíšenia podstaty výrobkov (ako tovarov), produktov služieb, ako aj prepojenia výrobkov a služieb. Termíny a definície týchto pojmov v komunikáciách ekonómov. Posuny v interpretácii v rôznych odvetviach. Bloky produktov pozostávajúcich z výrobkov a služieb. Odkazy na tézy zakladateľov disciplín akosti.