Potrebitel' v "tiskach" rynka. - Vasil'jev, V.
Problémy vytvárania trhu. Nedostatky v preorientácii investičných zdrojov. Nerovnováha medzi príjmami a výdajmi obyvateľstva. Rast cien spotrebného tovaru. Pokles peňažného obehu. Rozpad peňažného systému, úlohy jeho znovuobnovenia.