Poradenstvo. Desatoro prikázaní pre klienta. - Kubr, M.
Pri využívaní poradenských služieb pre riadenie je potrebné osvojiť si desať prikázaní: 1. Zbierajte poznatky o poradenstve a konzultantoch. 2. Definujte svoj problém. 3. Definujte svoj cieľ. 4. Vyberte si svojho konzultanta. 5. Vypracujte spoločný program. 6. Participujte aktívne. 7. Zapojte konzultanta do realizácie. 8. Moniturujte pokrok. 9. Vyhodnoťte výsledky a konzultanta. 10. Vystríhajte sa závislosti na konzultantoch.