Potrebitel'skij rynok: voprosy normalizacii. - Smetanin, N.
Súčasný stav trhu spotrebných tovarov. Príčiny nedostatkov na spotrebnom trhu (nízka výroba, vysoký dovoz surovín, nemoderné technológie). Štruktúrna prestavba v investičnej sfére. Malý vplyv konverzie a zahraničného kapitálu na rozvoj výroby spotrebných tovarov. Problémy udržania rovnováhy medzi príjmami a výdajmi obyvateľstva.