Communication requirements and network evaluation within electronic meeting system environments. Komunikačné požiadavky a vyhodnotenie siete v prostrediach elektronických systémov stretnutia. - Dennis, A.
Prehľad komunikačných požiadaviek niekoľkých elektronických systémov stretnutia (EMS-Electronic Meeting System), ako prvý krok pri tvorbe komunikačnej podpory pre tieto systémy. Nedostatok vhodnej komunikačnej podpory je hlavnou prekážkou väčšieho rozšírenia elektronických systémov stretnutia.