Multiobjective linear programming. Another DSS. - Drór, M.
Prezentácia systému pre podporu rozhodnutí (DSS - Decision Support System) pre úlohy mnohoobjektového lineárneho programovania. Mimoriadna ľahkosť interakcie medzi človekom a systémom na základe definovania slabého usporiadania medzi systémovými premennými a objektami.