Why the computer industry is restructuring now? - Forge, S.
Príčiny zmien vo vývoji počítačového priemyslu a dôvody nutnosti jeho reštrukturalizácie. Požiadavky na nový typ počítačovej techniky. Štruktúra trhu počítačov - fragmentácia trhu. Fenomén pragmatických "otvorených systémov" - výklad pojmu "otvorené systémy". Predpokladaná budúca forma počítačového priemyslu.