Implementation of heuristic search in an expert database system - Günther, O.
Metóda, ako sa relačný systém riadenia bázy dát môže rozšíriť tak, aby ho bolo možné použiť na riešenie zložitej úlohy heuristické vyhľadávanie, a to interne, t.j. bez použitia hostiteľského jazyka. Za tým účelom sa modifikoval dotazovací jazyk tak, aby obsahoval abstraktné dátové typy a niektoré iné štruktúry.