Integrating databases and preference evaluations in group decision support. A feedback-oriented approach. - Vetschera, R.
Prezentácia novej koncepcie skupinového rozhodovania, ktorá explicitne zahŕňa spätné väzby zo skupinovej úrovne na individuálny rozhodovací proces. Konštrukcia dvoch základných techník umožňujúcich zahrnúť skupinový názor do individuálneho rozhodovania. Ucelený formálny model a jeho ilustrácie na numerických príkladoch.