JANUS. A paradigm for active decision support. - Raghavan, S.A
Prehľad detailov výsledkov výskumu autora v oblasti aktívnej podpory rozhodovania, kde sa rozhodnutia robia na základe spolupráce človeka a stroja. Opis celkovej stratégie výskumu a detailný popis výskumného prototypu JANUS. Zhodnotenie skúsenosti a výhľady do budúcnosti.