Možnosti programového vybavení IBM AS/400 PC Support a Office Vision/400 - Havlíček, K.
Charakteristika programového vybavenia AS/400 PC Support a Office Vision/400. Predpoklady pre pripojenie osobných počítačov k AS/400. 6 spôsobov spojenia so systémom AS/400 u PC. Funkcie programového produktu PC Support (emulácia pracovnej stanice, ovládač pre prácu s oknami, odosielanie a prijímanie správ, organizátor, povely). Príklad automatizácie kancelárie s využitím Office Vision/400.