Novinky firem Central Point Software a Peter Norton Computing. - Kořínek, M.
Charakteristika nových programových nástrojov PC TOOLS DELUXE version 6 a NORTON UTILITIES version 5.0. Celky programu (PC Shell, DiskFix, Mirror/Rebuild, PC Format PC Sekur a i.) a ich nové funkcie. Základné skupiny jednotlivých programov u Norton... (Disk Doctor II, DiskTool, UnFormat, TOOLS a i.).