Analysing urban decentralization. The case of Houston. - Mieszkowski, P.
Analýza decentralizácie houstonského regiónu podľa ukazovateľov hustoty obyvateľstva. Posudzovanie skutočnej veľkosti pozemku využívaného na účely bývania v rôznych lokalitách. Analyzovanie hustoty obyvateľstva, posudzovanie veľkosti ich jednotlivých domov a vzdialenosti od centra mesta.