Kierunki badan naukowych w Instytucie Organizacji i Zarzadzania Uniwersytetu Gdanskiego. - Czerminski, A.
Trojčlenný model relácie medzi teóriou a praxou v náuke o organizácii a riadení. Štyri základné smery vedeckého výskumu Ústavu. Aplikačný výskum a expertízy. Organizačná štruktúra vedeckovýskumnej činnosti Ústavu. Práce vykonané v Ústave.