Recherche-développement: un avantage a l'Allemagne. - Guellec, D.
Výdavky na výskum a rozvoj pre technologické ciele v SRN a vo Francúzsku, ktoré zaostáva. Verejné financovanie výskumu v oboch krajinách. Hierarchia technologických potrieb v SRN. Francúzsky výskum sa väčšmi orientuje na vesmírny priestor. Francúzske výdavky sú menej efektívne. Nemecký výskum sa lepšie predáva.