Informační centra. - Veselý, J.
Informačné centrá sú jednou z progresívnych foriem zdokonaľovania ucelených informačných a výpočtových služieb, poskytovaných spravidla za úplatu na komerčných základoch. Výklad koncepcie a funkcií informačných centier. Perspektívy informačných centier.