Politika a rozpory běžného vědomí. - Mostýn, M.
Zdroje a faktory, ktoré utvárajú a reprodukujú bežné vedomie. Štruktúra bežného vedomia. Transformácia bežného vedomia do politiky a naopak. Politické chovanie a bežné vedomie. Bežné vedomie ako predstava a názor na politiku. Kritéria delenia odporcov a zástancov existujúceho režimu v ČSFR. Názory na spoločnosť z hľadiska kontinuity a diskontinuity.