Sociální rozměr ekonomické transformace. - Miller, P.
Odpovede na otázky, aký je hlavný cieľ sociálnej politiky v období ekonomickej transformácie, aké sú hlavné ekonomické a sociálne dôsledky prvého roka transformácie, ako je možné, že sa podarilo udržať sociálne zmierenie, v čom vidí minister hranicu sociálnej únosnosti ekonomických zmien, aký je optimálny vzťah medzi sociálnymi a pracovnými príjmami, aká je úloha štátu v sociálnej oblasti.