Mezinárodní seminář k mzdové statistice v Praze. - Kux, J.
Informácia o seminári k mzdovej štatistike pre tranzitné ("postkomunistické") štáty 25.-29.11.1991 v Prahe. Stav a problémy mzdovej štatistiky v tranzitných štátoch. Hlavné úlohy mzdovej štatistiky v štátoch s trhovým hospodárstvom. Existujúce medzinárodné odporúčania v oblasti mzdovej štatistiky. Národná prax vybraných štátov vo vybraných oblastiach.