Mezinárodní vědecká konference o měření chudoby. - Friedlaender, J.
Informácia o konferencii "Meranie chudoby pre ekonomiky v transformácii vo východoeurópskych štátoch", ktorá bola 7.-9.10.1991 vo Varšave. Nejestvuje spôsob objektívneho merania chudoby - zoznam momentov, v ktorých sa stáva meranie subjektívnym. Problém definície hranice chudoby.