Výběrové soupisy pracovních sil v ČSFR. - Berka, J.
Nové úkazy v oblasti zamestnanosti a nové problémy štatistiky práce. Základné východiská hodnotenia situácie na trhu práce. Úloha štatistiky: poskytovať pravidelné štvrťročné informácie o celkových reálnych zdrojoch pracovných síl, o ekonomickej aktivite obyvateľstva a o celkovej situácii na trhu práce. Obsah a organizácia výberových súpisov pracovných síl.