Index cen výrobců a index cen zahraničního obchodu v USA. - Kudlák, K.
Index cien výrobcov (bývalý veľkoobchodný index), jeho história a konštrukcia. Zber dát, publikovanie a využitie indexov cien výrobcov. Index cien zahraničného obchodu a výberový index vývozných a dovozných cien (IPP - The International Price Program).