Poznámka k problému vah při výpočtu cenového indexu spotřebitelských cen zboží a služeb. - Dubský, Stanislav
Metodika výpočtu indexu spotrebiteľských cien tovarov a služieb, používaná na FSÚ. Metódy výpočtu rôznych cenových indexov a ich porovnanie. Štatistické údaje o indexe spotrebiteľských cien v 1. polroku 1991 v porovnaní s decembrom 1990.