Výběrová šetření - metoda náhodného výběru. 1. - Študlar, J.
Metodický prehľad o základných problémoch, spojených s prípravou štatistických výberových prieskumov v oblasti sociálnej štatistiky. Základné princípy a postupy, všeobecne uplatňované pri návrhu a vykonávaní výberových prieskumov. Problematika určenia výberu.