K předběžným výsledkům sčítání lidu, domů a bytů 1991. 1.
Kvalita dát a spracovanie predbežných výsledkov. Porovnanie predbežných výsledkov scítania ľudu s bilanciou obyvateľstva. Hustota obyvateľstva a vývoj počtu obyvateľstva. Celkový prírastok obyvateľstva v rokoch 1961-1991 podľa okresov. Veľkostná štruktúra obcí.