K předběžným výsledkům sčítání lidu, domů a bytů 1991. 3.
Národnosť a národnostné zloženie obyvateľstva. Národnostná štruktúra obyvateľstva ČSFR i republík. Obyvateľstvo podľa národností. Obyvateľstvo republík podľa krajov a podľa podielu národností.