K předběžným výsledkům sčítání lidu, domů a bytů 1991. 2.
Štatistické údaje: Trvale bývajúce i dočasne neprítomné obyvateľstvo. Vývoj pomeru pohlaví i pomeru základných vekových skupín od roku 1961. Obyvateľstvo podľa veľkosti obcí. Počty a prírastky ekonomicky aktívnych obyvateľov od roku 1961. Intenzita ekonomickej aktivity obyvateľstva a odchádzanie za prácou.