Obyvatelstvo a bydlení 1991. Nad předběžnými výsledky sčítání 1991. - Andrle, Alois
Analýza výsledkov sčítania z r. 1991 podľa vybratých územných charakteristík v ČR. Spracované údaje sú za okresy, za 137 vybratých miest a ostatné obce podľa veľkostných skupín obcí a jednotlivé veľkomestá ČR. Počet obyvateľov, jeho vekové zloženie, jeho ekonomické aktivity, národnosti, nábožen. vyznanie, obyv. domového fondu, bytového fondu a úroveň bývania.