Social reporting and the future of a united Germany. - Gillwald, K.
Definícia pojmu "sociálna správa" alebo "správa o sociálnej situácii". Výsledky výskumu nemeckej pracovnej skupiny ohľadne "sociálnej integrácie" Nemecka. Analýza vplyvu výsledkov výskumu na budúcnosť zjednoteného Nemecka. Vzorka údajov pre sociálny výskum. Problematika zrovnateľnosti údajov z východného a západného Nemecka.