Politika morálky a morálka politiky. - Škaloud, Jan
Súvislosť politiky s morálkou a možnosť súladu morálneho vedomia s politickým. Politika morálky a jej presadzovania v politických stranách, hnutiach, politických inštitúciách.. Morálka politiky a jej vymedzenie (osobnosť politika, ciele politiky...). Motivácia vstupu do politiky.