Úspory paliv a energie v bytech. Státní podpora u nás a v USA. - Kodytek, Z.
Aktivita ministerstva energetiky USA ako program úprav domov, aby lepšie odolávali poveternostným vplyvom. Zameranie podobného programu v ČSFR od r. 1991. Zhrnutie výsledkov kontroly plnenia opatrení prijatých v rámci tohoto programu. Návrh opatrení vyplývajúcich zo zistení kontroly.